Ismerj meg!

A munkám a szenvedélyem – régebb óta, mint hinnéd!

hogyan profitáljunk ingatlanbefektetőként? Hogyan adjunk el profittal ingatlant?

Célom, hogy a szeretettel készült alkotásaimon és a hittel végzett munkámon, vállalkozásom keresztül tanítsam és megmutassam az embereknek, hogy elhiggyék azt, hogy ha tudatosabbá válnak és tudatosan tesznek a céljaikért, akkor szebbé, jobbá válik az ő és a környezetük élete. Ha minél több ilyen szemléletű ember lesz a Földön, akkor az egész világ jobbá válik.  Szeretném a tudatosságra buzdítani az embereket, hogy legyenek hajlandóak tenni a sorsukért és bebizonyítani nekik, hogy a befektetett energia igenis megtérül.

Imádok szépet, esztétikusat, stílusosat alkotni, szebbé varázsolni a tereket, szeretném, ha az emberek jól éreznék magukat a lakókörnyezetükben. Legyenek az emberek kicsit igényesebbek a környezetükre.

Dr. Valentényi-Szilágyi Bernadett vagyok, jogász, home stager, ingatlanközvetítő, vállalkozó háromgyerekes anyuka, feleség.

A lakberendezés és stílus iránti vonzalmam, illetve érzékem kisgyermekkoromig visszanyúlik. Hetente rendeztem át otthon a tereket, tologattam egyedül alig 6 évesen a bútorokat. Emellett mindig is imádtam szépen, stílusosan öltözködni. A szépet, finomságot, ízlésességet meglátni nekem mindig ösztönből jött.

A lakberendezés nem vált szakmámmá, ugyanis szüleim ettől „tisztességesebb” hivatást szántak nekem, ezért jogász lettem és egyetemi oktató. 

A Jóisten azonban egy építőmérnök férjet adott nekem, aki nem hagyta elfelejteni a kislány szenvedélyemet. A közös munka azóta is megvan, hiszen minden projekt kivitelezési tevékenységét ő végzi, azaz amit én megálmodom, azt ő műszaki szakértelmével megvalósítja.

Így már több mint egy évtizede újítunk fel, rendezünk be különböző ingatlanokat (újépítésű társasházi lakások, lakások, házak, apartmanok, kávézó, nyaralók) más-más céllal. Több rokon, ismerős, barát mondta az elmúlt évek alatt, hogy nekem ezzel kellene foglalkozni, annyira megérzem a harmóniát, kifinomultságot. De 2020-ig nem is sejtettem, hogy amit csinálok, az egy létező szakma, amit úgy hívnak home staging. Saját lakásunkat tudtomon kívül is a home staging elveknek megfelelően adtuk el. Szinte teljesen kiköltöztünk, összecsomagoltunk, letisztítottuk a tereket, így fotóztuk le, majd az érdeklődőket minden egyes alkalommal – mint a vendégeket – makulátlan tisztasággal és frissességgel vártuk.

Fantasztikus út, amire léptem és amit most szeretnék Neked is bemutatni. Tarts velem ezen az úton!

Szeretnék mind az eladói és mind a vevői oldalon értéket teremteni, ugyanis alapvetően az ingatlanok, amiket a piacon kínálnak többnyire igen rossz állapotúak. Az emberek pedig nem akarnak macerát. A vevők több mint 70%-a jó vagy nagyon jó állapotú ingatlant keres (ezt a statisztikák folyamatosan bizonyítják). Viszont a kínálat nem ezt mutatja, ezért nagyon kevés ingatlanból tudnak választani. Ha változna az eladói szemlélet, akkor létrejöhetne egy kölcsönös win-win szituáció. Az eladó könnyen el tudná adni az ingatlant, a vevő pedig boldogan vásárolna.

Néhány érdekesség rólam:

Férjemmel 14 éves korunk óta alkotunk egy párt, általános iskolában osztálytársak voltunk 8 évig.

Versmondó és helyesíró versenyekre jártam, a mai napig nagyon zavar a rossz helyesírás. Üzeneteimben sose írok ékezet nélkül, nem tudom elengedni.

Életemben eddig csak kétszer utaztam repülővel, mert nagyon félek a repüléstől.

Sokáig rendezvényszervező akartam lenni, van is okj végzettségem róla.

A home staging előtt volt egy mezőgazdasági vállalkozásom, ahol fűszernövények, salátafélék és különleges paradicsomfélék termesztésével foglalkoztunk. 

Úgy érzed, én vagyok a te embered? Derítsük ki, hogy így van-e!

Kérd bátran az INGYENES online konzultációt, hogy megbeszélhessük, Neked miben segíthetek!

Iratkozz fel hírlevelemre!