Hogyan teheted vonzóvá az otthonodat a home staging segítségével?

Varázsoljunk együtt!

Sokan vagyunk, akik szeretjük átrendezni az otthonunkat, nem igaz? Valami különleges energiát ad, amikor az ember újraformálhatja környezetét, és megteremtheti azt a helyet, ahol igazán jól érzi magát. Engem mindig is magával ragadott ez a folyamat, és most szeretném megosztani veled, kedves Olvasó, hogy hogyan változtathatod meg az otthonodat egy trükkel, egy varázsporral, amit úgy hívnak: HOME STAGING.


Talán Te is tapasztaltad már, hogy egy jól átgondolt és megtervezett, stílusosan berendezett lakás, ház vagy akár iroda milyen pozitív hatással van az emberekre. A home staging nem más, mint ezeknek a pozitív hatásoknak a tudatos kihasználása az ingatlanértékesítés vagy bérbeadás során. És nem csupán a külsőt változtatja meg, hanem az egész atmoszférát, amit az ingatlan áraszt magából. Ezzel egy hozzáadott értéket teremtve az értékesítendő vagy bérbeadásra szánt ingatlannak.

home staging ingatlan dekoráció

De mit is jelent pontosan a HOME STAGING? Nos, a lényeg az, hogy az ingatlant úgy rendezzük be, hogy az vonzó legyen a potenciális vásárlók vagy bérlők számára. A lépések egyszerűek, ám annál inkább hatásosak: minimalizáljuk a tárgyakat, maximalizáljuk a térérzetet, és olyan hangulatot teremtünk, ami azonnal magával ragadja az érdeklődőket. Az emberek ugyanis döntéseiket 90%-ban érzelmi alapon hozzák meg. Mi azt szeretnénk, hogy szó szerint beleszeressenek az érdeklődők az ingatlanba, azonnal el tudják otthonukként képzelni azt és ne tudjanak a gondolatától sem szabadulni, hogy ott akarnak élni.

De miért érdemes a home staginggel felkészíteni az ingatlanodat eladás vagy kiadás előtt?

home staging konyha debrecen

Először is, az első benyomás mindig kulcsfontosságú. Az emberek nagy része már az első pillantásra eldönti, hogy tetszik-e neki egy ingatlan vagy sem. A home staging segítségével garantálhatod, hogy az első benyomásod az legyen, amit szeretnél, és amit az ingatlan érdemel.

Másodszor, a home staging növeli az ingatlan értékét és vonzerejét. Egy jól megtervezett és átgondolt, stílusosan berendezett otthon sokkal vonzóbbá válik a potenciális vásárlók vagy bérlők számára, ami pedig magasabb árat vagy gyorsabb értékesítést eredményezhet.

Harmadszor, a home staging segítségével kiemelheted az ingatlan legjobb tulajdonságait és megmutathatod a lakásodban rejlő lehetőségeket. 100 emberből ugyanis csak 4 lát a térben, a többi 96 embernek pedig meg kell mutatnunk a lehetőségeket, hogy hogyan tudja a legelőnyösebben, legpraktikusabban használni a tereket, berendezni az ingatlanát.

Végül pedig, a home staging segítségével emlékezetessé teheted az ingatlanodat. Az emberek sok ingatlant nézegetnek vásárlás vagy bérlés előtt, és könnyen összekeverhetik az egyiket a másikkal. De ha az ingatlanod kiemelkedik a tömegből stílusával és hangulatával, akkor sokkal valószínűbb, hogy emlékezni fognak rá.

 

Szóval, ha Te is szeretnéd, hogy az otthonod vagy az ingatlanod vonzó legyen a potenciális vásárlók vagy bérlők számára, és szeretnél magabiztosabban és hatékonyabban értékesíteni vagy kiadni, ne habozz! Engedd, hogy a home staging varázsával gyorsabban és magasabb áron keljen el ingatlanod, ezáltal pedig megváltozzon az életed!

 
 

Remélem tetszett a blogcikkem!

Ha még többet szeretnél megtudni a munkámról, kövess instagramon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük